برگزاري همايش

حجت‌الاسلام اديب يزدي: در طوفانهاي سهمگين زندگي قدرت مردان بزرگ مشخص مي شود به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل همزمان با سي وسومين سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي حجت‌الاسلام اديب‌يزدي دردانشگاه علوم پزشکي بابل بعد از مراسم زيارت عاشورادرميان جمعي از کارکنان ودانشجويان دانشگاه علوم پزشکي بابل وواحدهاي تابعه وبسيجيان ادارات شهرستان گفت....

زندگي امام علي (ع)پراز تحولات بسيار بود ولي ايستادگي، بزرگواري و خدامحوري وتوحيد در جاي جاي زندگي حضرت بچشم مي خورد حجت‌الاسلام و المسملين مرتضي اديب يزدي در ارتباط با ثبات قدم حضرت امير (ع) اظهار داشت: بيش از پانصد آيه در شان ومنزلت حضرت نازل شده آياتي از سوره ابراهيم بيانگر خصيصه هاي ممتاز حضرت امير يعني ثبات واستقامت حضرت بود وي در اين رابطه افزود:اصحاب رسول خدا بعد از فوت حضرت پيمان شکستند بجز تعدات معدود به اندازه انگشتان يک دست وحضرت علي تا آخر برسر پيمان بار سول باقي ماند اين استاد حوزه و دانشگاه در ادامه خاطرنشان كردبنيانگذار انقلاب به برکت بصيرت الهي هيچ کدام از جريانهاي خبيثه موفق نشدند تاامام را دور بزنند وامام نيزدر هيج زماني حاضر به معامله در مورد ارزشهاي واقعي اسلام نشدند در حاليکه ديده شده براي حفظ موقعيت افرادي ناشي وغير متعهد متافانه از بعضي ارزشها عدول ميکنند حجت الاسلام اديب يزدي بيان داشتند درجريان فتنه سال گذشته فشارهي زيادي بر رهبر انقلاب براي ابطال انتخابات وارد شد ولي ايشان بابصيرت وآگاهي خودشان بر سر پيمان خويش با بنيانگذار انقلاب باقي ماند اين توطئه را که هدفشان تغيير قانون اساسي واصل مسلم ولايت فقيه بود نقش بر آب کرد. ايشان در پايان سخنانشان از رياست دانشگاه ،معاونين وکليه حضار جهت شرکت در اين محفل با شکوه تقدير وقدر داني کرد در پايان مراسم از دوتن از خانواده هاي شهداي انقلاب اسلامي وتعدادي از دانشجويان تقدير شد.