بر گزاري چها رمين دوره باز آموزي بهداري لشکر 25 کر بلا

چها رمين دوره باز آموزي بهداري لشکر 25 کربلابا مو ضوع طب اور ژانس در رزم ، عفونت اور ژانس در رزم و تر يا ژو کمک هاي اوليه در تا لار امام علي (ع) دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار شد . در اين همايش که جناب آقاي دکتر ميکانيکي ريس دانشگاه وديگر مسئولين نيز حضور داشتند معاونت بهداشت در مان سپاه کر بلا ضمن تشکر از رياست دانشگاه در بخشهاي از سخنان خود به اين نکته تا کيد کردند که اگرآ گاهي از طب اور ژانس براي تمام مردم ضروري است براي نيرو هاي مسلح يک فر ضيه است ضرورت در حفظ آمادگي و تداوم آمادگي در حفظ توان رزمي با پشتيباني معاونت بهداشت و در مان آرامش خاطري است که به نير و ها مي دهد ايشان در ادامه افز و دند در جنگ جهاني اول کمک به نير و ها و انتقال آنها به مراکز در ماني دو هفته به طول مي کشيد در جنگ جهاني دوم به 72 ساعت، جنگ آمر يکا در ويتنام به 12 ساعت و در جنگ تحميلي عراق عليه ايران اين فاصله زماني به سه ساعت تقليل پيدا کرد و در عمليات و الفجر 8 ( فاو ) با احداث بيمار ستان حضرت فاطمه الزهرا (س) اين سه ساعت به يک ساعت و نيم کا هش يافت که در کم کردن اثر ضايعات و جراحات جنگي تا ثير به سزايي داشت شايان ذکر است اين همايش در روز هاي 11 و 12 اسفند 89 در سالن همايش امام علي (ع) دانشگاه علوم پزشکي بابل و با حضور اساتيد و کارشنا سان در حال اجر است .