برگزاري مراسم تو ديع و معارفه در معاونت دارو و غذا

مراسم تو ديع آقاي دکتر پرويزجعفري و معارفه آقاي دکترمحسن رضا زاده به سمت معاون دارو و غذا دانشگاه با حضور رياست دانشگاه جناب آقاي دکتر ميکانيکي و هيئت رييسه درسالن کنفرانس معاونت دارو و غذا بر گزار شد در اين مراسم دکتر ميکانيکي طي سخنا ن کو تاهي بيان داشتند دکتر جعفري در طول اين مدت هم خوب کار کردند و هم خوب همکاري داشتند و قد مهاي خيري در طول اين چند سال برداشتند و انصا فا ً در طول اين مدت مدير بسيار خوبي بو دندايشان همچنين افزودند از ويژ گيهاي بارز دکتر جعفري همکاري با مديريت دانشگاه و کار کنان و سو ء استفاده نکردن از مقام و مو قعيت خو دشان بود رياست دانشگاه ضمن تبريک به آقاي دکتر رضازاده توفيق و سربلندي ايشان را نيزآرزو کردند ضمناً از سوي انجمن دارو سازان شهر و هيئت رئيسه دانشگاه هدايايي جهت ياد بود به آقاي دکترپرويز جعفري تقديم شد .