مسجد دانشگاه علوم پزشکي بابل تا دهه فجر امسال به بهره برداري مي رسد.

با تخصيص اعتبار وزارت بهداشت درمان و آمورش پرشکي مسجد دانشگاه علوم پزشکي بابل تا دهه فجر امسال به بهره برداري مي رسد. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، با تخصيص اعتبار وزارت بهداشت درمان و آمورش پرشکي، مسجد دانشگاه علوم پزشکي بابل تا دهه فجر امسال به بهره برداري مي رسد. به نقل از معاونت توسعه ومديريت منابع دانشگاه، کلنگ اين مسجد در سال 1387 توسط مرحوم آيت الله روحاني با زير بناي 1400 متر و بامساحت 1700 متر به زمين زده شد، پيشرفت فيزيکي اين مسجد در اواخر سال 87 شدت گرفت و مي توان گفت از نظر پيشرفت فيزيکي ساختمان تا 65% پيشرفت داشته ايم . دراين گزارش آمده است: از نظر مالي تاکنون مبلغ 000/000/398/5 ريال تاکنون هزينه در بر داشته است و براي تکميل آن نيز مبلغ 000/000/700/1 ريال نيز اعتبار لازم است که با تخصيص آن انشاء الله تا دهه فجر امسال به بهره برداري مي رسد.