انعکاس خبرقاری برجسته بین‌المللی:ازخبرگزاری فارس

راه مقابله اهانت به قرآن کریم مجهز شدن به علم است خبرگزاری فارس: قاری برجسته بین‌المللی گفت: مجهز شدن به سلاح علم مهم‌ترین راه مقابله اهانت به قرآن کریم و ساحت پیامبر اکرم (ص) است. به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، جواد فروغی شب گذشته در ویژه برنامه انس با قرآن که در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد، اظهار داشت: برای دیدن هر چیزی نیاز به نور و روشنایی است چرا که انسان آنچه را که به خاطر تاریکی نمی‌بیند از آن می‌ترسد. وی افزود: بر این اساس دنیا تاریکی و آخرت نور است، آیا دنیایی که پر از غیبت و تهمت و دروغ بوده و به ساحت پیامبر اکرم(ص) و قرآن اهانت می‌شود تاریکی نیست. فروغی بیان داشت: خداوند برای روشنایی دنیای تاریک ما نورهایی را در قرآن ذکر می‌کند که از جمله آن نور علم، نور خورشید و ماه و ستارگان، نور خداوند که نور هدایت است، نور ائمه به خاطر اینکه در کنار منبع نور خداوند قرار دارند و نور قرآن چون کلام نور است. وی با اشاره به اینکه علم پزشکی علم نور و علم الهی است، تصریح کرد: علم نوری است که اگر خدا بخواهد در دل هراس جای می‌دهد، خداوند طبیبی است که نسخه شفابخش او قرآن است و همه کسانی که در دانشگاه علوم پزشکی مشغول خدمت هستند چه استاد و دانشجو و چه پرسنل دانشگاه همه در مسیر نور بوده و باید قدر خود را بدانند. فروغی تصریح کرد: قرآن کتابی است که همه قشرهای مختلف جامعه فراخور دانش و فهم خود می‌توانند از آن بهره ببرند و قرآن برای همه قشرها سخن خاصی برای گفتن دارد. وی ابراز داشت: مفاهیم و معجزات این کتاب نورانی آنقدر وسیع است که حتی غیرمسلمانان کشورهای دیگر نیز از آن بهره می‌برند. فروغی ادامه داد: ما مسلمانان به سادگی از کنار قرآن عبور می‌کنیم در حالی که دانشمند غیرمسلمان استرالیایی بر اساس مطالعات بر روی آیات قرآن به این نتیجه دست یافت که مورچه مونث در هنگام خطر با شاخک خود اعلام خطر ارسال می‌کند ضمن اینکه پی برد بدن مورچه تشکیل شده از مواد کریستالی است. فروغی عنوان کرد: قرآن منحصر به صوت و لحن و حفظ نیست و آنچه جهان امروز به آن نیاز دارد فهم قرآن است زیرا بسیار مظلوم واقع شده و زشت‌ترین سخن‌ها را به قرآن و پیامبر نسبت می‌دهند و وظیفه ما دفاع از قرآن و ارزش‌های اسلامی است. وی عنوان کرد: وظیفه همه مسلمانان تطبیق قرآن به علم‌های روز است و تنها با سلاح علم می‌توان در برابر این جهالت و توهین‌ها ایستادگی کرده و پاسخ دندان‌شکن به آنها داد. فروغی با اشاره به اینکه مهم‌‌ترین عامل توهین به قرآن جهل جهان نسبت به قرآن است، اذعان داشت: آنچه امروز پی در پی در کشورهای دیگر شاهد سوزاندن قرآن و توهین به ساحت پیامبر اکرم هستیم نادانی و جهل نسبت به این مقدسات است باید تلاش و جدیت در اشاعه فرهنگ ناب اسلامی داشته و مفاهیم قرآن را برای مردم جهان آشکار کنیم. وی متذکر شد: در این راستا 10 سال به طور جدی به فراگیری زبان انگلیسی و عربی برای انتقال مفاهیم قرآن برای مسلمانان وغیرمسلمانان پرداختم و بیش از 3 هزار برنامه در داخل و خارج کشور اجرا کردم.