انعکاس خبرفروغی:بشر امروزی نیازمند فهم آیات قرآنی است ازخبرگزاری مهر

بابل - خبرگزاری مهر: قاری برجسته بین المللی با تاکید بر تقویت روحیه قرآن محوری در بین آحاد جامعه، اذعان داشت: بشر امروزی نیازمند فهم آیات قرآنی است. به گزارش خبرنگار مهر، جواد فروغی بعد از ظهر دوشنبه در ویژه برنامه انس با قرآن در دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: مفاهیم و معجزات این کتاب نورانی آنقدر وسیع است که غیر مسلمانان کشورهای دیگر از آن بهره می‌برند. قاری برجسته بین المللی افزود: قرآن منحصر به صوت و لحن و حفظ نیست و آنچه جهان امروز به آن نیاز دارد، فهم قرآن است زیرا بسیار مظلوم واقع شده و زشت ‌ترین سخنها را به قرآن و پیامبر نسبت می‌دهند. وی با بیان اینکه مهم‌‌ترین عامل توهین به قرآن جهل جهان نسبت به قرآن است، افزود: آنچه امروز پی در پی در کشورهای دیگر شاهد سوزاندن قرآن و توهین به ساحت پیامبر اکرم هستیم نادانی و جهل نسبت به این مقدسات است. فروغی گفت: 10 سال به طور جدی به فراگیری زبان انگلیسی و عربی برای انتقال مفاهیم قرآن برای مسلمانان و غیرمسلمانان پرداختم و بیش از سه هزار برنامه در داخل و خارج کشور اجرا کردم. وی افزود: برای مشاهده هر چیزی نیاز به نور و روشنایی است چرا که انسان آنچه را که به خاطر تاریکی نمی‌بیند از آن می‌ترسد.