انعکاس خبر:بیمارستان آیت‌الله روحانی در اجرای حاکمیت بالینی نمونه شددرخبرگزاری فارس

رئیس بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل:

خبرگزاری فارس: رئیس بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل گفت: دفتر حاکمیت بیمارستان آیت‌الله روحانی موفق به کسب تندیس بیمارستان نمونه کشوری در اجرای برنامه حاکمیت بالینی شد. محمد معتمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: دفتر حاکمیت بیمارستان آیت‌الله روحانی که اخیراً موفق به کسب تندیس بیمارستان نمونه کشوری در اجرای برنامه حاکمیت بالینی شد طرح جدید تکریم همسایگان را در این بیمارستان به اجرا درآورد. وی با اشاره به اینکه خدمت به مردم از اهداف بزرگ این بیمارستان است، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین هدف مدیریت و پرسنل بیمارستان، ارائه بهترین خدمات با عالی‌ترین کیفیت به بیماران و حتی تمام افراد جامعه است. معتمدی تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف، دفتر حاکمیت بالینی بیمارستان طرح تکریم همسایگان را در دستور کار خود قرار داده تا بتواند رضایت همسایگان را در راستای اهداف استراتژیک حاکمیت بالینی در محور تعامل با بیماران و جامعه جلب کند. وی بیان داشت: در این راستا دفتر حاکمیت بالینی این بیمارستان از تعدادی همسایگان، مردم، ادارات و مجتمع‌های مسکونی دعوت به عمل آورد تا در نشستی صمیمی دغدغه‌های آنها برای تعامل بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. رئیس بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل اذعان داشت: بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان در شمال و شرق کشور و یکی از برترین بیمارستان‌ها در اجرای برنامه حاکمیت بالینی در سطح کشور است. وی گفت: برگزاری برنامه آموزشی، کنترل فشار خون، دیابت و نظرسنجی از این طرح از اهم جزئیات این طرح به شمار می‌آید.