برگزاری دومین جلسه ستادیادواره شهدای دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل دومین جلسه ستادیادواره شهدای دانشگاه با شهدای گمنام شهدای منتسبین به دانشجویان، اساتید وکارکنان محترم دانشگاه وواحدهای تابعه با حضور فرمانده سپاه بابل ،مدیران واحدهای تابعه ،فرماندهان پایگاه واحدهای تابعه، فرمانده بسیج ادارات ، درروزیکشنبه مورخ 14 اسفند درشورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزارشد سرهنگ مرادی فرمانده سپاه بابل نیزضمن تقدیرازمسئولین دانشگاه دربرپایی هشتمین یادواره شهداافزود: این یادواره ها حفظ کننده نظامند جلسات اینچنین که مامدعوآن هستیم دعوت شده ازسوی شهداییم وی همچنین اظهارکردبا توجه به دسیسه شیطان بایدبه افزایش مسئولیت بارمعنوی خودرانیزافزایش دهیم برپایی یادواره شهدانمایشگاه عکس، گردآوری آثارشهدا، پرهیزازسطحی نگری ، اجتناب ازروش های اجباری، مشارکت مردمی، اجتناب ازبهره برداری سیاسی وجناحی ازیادواره و.... درافزایش بارمعنوی ماکت خواهندکرد. گفتنی است در ادامه جلسه گزارشی از کارهای انجام شده ، تقدیرازمراکزفعال و اعلام ریزبرنامه مصوبه کمیته های مختلف بود قرائت شد.