انتخاب 4اثر بعنوان اثر برتر جشنواره دانشگاهی هفت سین

یا مقلب القلوب الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال دگرگونی طبیعت چهار فصل ایران ، از دیرباز بهانه ای بوده برای پیش باز بهار ، بهاری که خود رستاخیز و زنده شدن ، سبزی و شادابی به همراه دارد . بر همین اساس مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل بر این شد تا جشنواره ای را تحت عنوان " هفت سین برتر " به یمن استقبال از بهار طبیعت و چیدمان سفره هفت سین طبق سنت دیرینه ایرانیان و با احترام به سلایق بسیار زیبای دانشجویان ، برنامه ریزی و برگزار نماید. برنامه جشنواره برگزار گردید و سفره هفت سین زیبا با طرحها و چیدمان و زیبایی متفاوت نسبت به هم، چیده شد. جشنواره روز 4شنبه 18/12/90 با حضور پر شور و صمیمی شرکت کنندگان و مسئولین ومدیران دانشگاه ،اساتید ودانشجویان وکارکنان محترم دانشگاه در سالن معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برپا گردید. استقبال شورانگیز ودانشجویان وکارکنان – همراه با نواختن موسیقی سنتی گرمی خاصی به برنامه بخشید . در ادامه هئیت داوران 4اثر را بعنوان اثر برتر انتخاب و جوایز نفیسی به آنان اهداء شد.برندگان برتر به ترتیب خانم مریم شعبانی فر میز شماره 10 ،خانم فاطمه جنیدی میز شماره 8، خانم سعیده شاطری میز شماره 3 وآقای مصطفی کشوری میز شماره 7 بوده اند ضمنا به کلیه شرکت کنندگان نیز به رسم یاد بود جوایزی اهدا می گردد.گفتنی است این جشنواره دومین سالی است که بصورت پیاپی در دانشگاه برپا می شود.