تخریب شبانه بدون هماهنگی حرکتی است خلاف فرهنگ

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل تخریب شبانه وبدون هماهنگی دیوار دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط شهرداری بابل را حرکتی خلاف فرهنگ دانست وی تاکید کرد دانشگاه علوم پزشکی بابل یک مکان علمی فرهنگی است که خوابگاه خواهران در پردیس دانشگاه و بیش از 700دانشجوی دختر در آن سکنی دارند تخریب شبانه یک مکان علمی آموزشی ، علاوه برایجاد تشویش برقشر دانشجو وخانوادههای این عزیزان حرکتی مغایر با صدها سال مدنیت این شهرستان است رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل در مواجهه با تخریب شبانه حریم این مکان علمی وفرهنگی، وایجاد عدم امنیت برای دانشجویان خوابگاهی این دانشگاه واکنش مسئولانه همه جانبه ای را با سعه صدر و با رعایت کامل ادب انجام خواهد داد ایشان متعرضین به این فضای علمی و فرهنگی را «عناصر نا پخته » برشمرد و افزود: دانشگاه حق خود در پیگیری قانونی ازعمل غیر مسئولانه شهرداری وعاملان تخریب این مکان علمی را محفوظ می داند .