برگزاری کارگاه و تور تحقیقاتی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل

کارگاه وتور تحقیقاتی دوروزه بازدید از مرکز تحقیقات ومرکزآموزشی –درمانی باروری وناباروری فاطمه الزهرا(س))کابلی )به میزبانی دانشگاه علوم پزشكي بابل، توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برگزار شد.دراین تور تحقیقاتی که درروزهای 17 و 18 اسفندماه سال جاری برگزار شد، 40 نفر از اعضای کمیته های تحقیقات دانشجویی شمال کشور شرکت داشتند. در روزاول کارگاه یکروزه روشهای تشخیصی ناباروری باخیرمقدم رییس مرکز تحقیقات ومرکزآموزشی –درمانی باروری وناباروری فاطمه الزهرا(س))کابلی )خانم دکترصدیقه اسماعیل زاده،آغاز و با اخلاق درباروری توسط دکترسیدغلامعلی جورسرایی، علل ناباروری توسط دکترزهرابصیرت ،روشهای نوین کمک ناباروری توسط دکترزینال زاده برای اعضای شرکت کننده به مدت 4 ساعت ادامه یافت در روز دوم ، شرکت کنندگان از مرکزآموزشی –درمانی باروری وناباروری فاطمه الزهرا(س) ،آزمایشگاه وروش تهیه sfa،سونوگرافی ،IUI،وعمل پانکچرتخمدان وانتقال جنین وآزمایشگاه جنین شناسی از نزدیک همران با توضیحات کارشناسان بازدید کردند ،دیدار از نقاط زیبای شهر نیز از جمله برنامه ای این تور تحقیقاتی بود که مورد استقبال قرار گرفت .