عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل از بیماران بستری در بیمارستان در اولین روز از سال جدید

دکتر میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، در اولین روز از سال جدید از بیماران بستری در بیمارستان آیت الله روحانی بابل عیادت و برای آنان آرزوی بهبودی و سلامتی کرد در گزارش روابط عمومی بیمارستان آمده است ریاست دانشکاه با اهداء شاخه گل ،سررسید سال 91ومبلغی پول به بیماران نیازمند عید نوروز را به آنان تبریک گفت. در این بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، با بررسی چگونگی خدمات رسانی به بیماران و مراجعین ، از زحمات مجموعه کادر مدیریتی و پرسنل این بیمارستان،تشکر کرد وبر رسیدگی مطلوب و جلب رضایتمندی مراجعین تاکید نمود. گفتنی است دکتر حسن نتاج، مدیر بیمارستان ودیگر مسئولین این بیمارستان نیز از بیماران تمام بخشهای بیمارستان ضمن اهدا هدیه وتبریک سال نوعیادت کردند .