انعکاس خبر:توزیع داروی بیماریهای خاص در بابل انجام می شود

رضازاده در گفتگو با مهر: بابل - خبرگزاری مهر: معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: توزیع داروی بیماریهای خاص در مراکز درمانی این شهرستان در نوروز انجام می شود. محسن رضازاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:داروخانه های شبانه روزی بابل درایام نوروزنیزبه صورت شبانه روزی و24 ساعته به ارائه خدمات دارویی می پردازند. وی افزود: در شهرهایی که فاقد داروخانه شبانه روزی هستند داروخانه های موجود درایام تعطیلات به صورت کشیک مشغول ارائه خدمات هستند. معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: شرکتهای دارویی مراکز آموزشی درمانی و انبار دارویی بجز روزهای تعطیل نیزبه صورت کشیک جهت رفع مشکلات و کمبودها ی دارویی احتمالی شهروندان و مسافران مشغول فعالیت هستند. مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت داروغذا دانشگاه در ایام نوروز به صورت 24 ساعته با شماره 09646 پاسخگوی سئوالات دارویی همشهریان و مسافران نوروزی است. رضازاده از دیگر اقدامات جهت اطلاع رسانی به چاپ پمفلت اشاره کرد و بیان داشت: تعداد شش هزار مفلت باعناوین توصیه های دارویی، توصیه های غذایی و بهداشتی درایام نوروزی در اختیار جمعیت هلال احمر و معاونت بهداشتی نیروی انتظامی آموزش و پرورش جهت توزیع گروههای مخاطب قرار داده شد.