همایش پیاده روی ویژه سالمندان بالای 60 سال بمناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل در هفته بزرگداشت سلامت همایش پیاده روی ویژه سالمندان بالای 60 سال مورخ 22/1/91 ساعت 10 صبح همراه با اهداجوایزدرپارک نوشیروانی بابل برگزارمی گردد. دکترحسن اشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود : دنیا چون پلی است بر گذر که مراحل عمر را یکی پس از دیگری بر روی آن خواهیم گذراند. همان گونه که دوران جنینی، کودکی و جوانی را پشت سر می نهیم، دوران پیری و کهولت را هم تجربه خواهیم کرد. بازنشستگی و سالمندی، مرحله ای خاص از زندگی انسان است و سازگاری شخص با شرایط و عواقبی را می طلبد که در این مرحله برای آدمی پدید می آید. معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد:دوران سالمندی را هم می توان چون دوران جوانی و میانسالی زیبا کرد و بدون هیچ گونه ناراحتی و مشکلی آن را گذراند. یافتن وضع موجود، خوش بینی به آینده، پذیرش واقعیت سالمندی، نترسیدن از بازنشستگی و توجه به زیبایی های سالمندی، و نیز ایجاد نوعی سرگرمی و شغل برای خویش، از جمله توصیه هایی است که رعایت آنها، پذیرش سالمندی را آسان می کند.لذا دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در همین راستا علیرغم ارائه خدمات سالانه در این هفته نیز برنامه های در دست اجرا دارد .کمپ خدمات سلامت که شامل ارائه متون آموزشی، سی دی آموزشی، شیوه زندگی سالم درسالمندان، از جمله برنامه هاست دکتر اشرفیان افزود محاسبه نمایه توده بدنی برای ارزیابی چاقی واضافه وزن ،اندازه گیری فشارخون ومعاینه رایگان دندانپزشکی ازدیگر خدماتی است که توسط همکاران بهداشتی در این روز ارائه می گردد .