زنگ سلامت در دومین روز هفته سلامت نواخته شد

هفته سلامت که محور فعالیت های مشترک دستگاههاو سازمان های مختلف در کشور است، در بخش همکاریهای مشترک دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش شهرستان با نواختن زنگ سلامت آغاز شد. در مراسم نمادین نواختن زنگ سلامت که در مدرسه ابتدایی زهره توفیقی بابل و با حضور دکتر اشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل آقای میرزاپور معاون پژوهشی آموزش وپرورش بابل ،آقای حسینی رییس اداره ارشاد اسلامی ،سرهنگ تقی پور مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه بابل وجمعی از مسئولان با مشارکت مدیر محترم مدرسه برگزار شد،روز شنبه 19 فروردین سال 91 توسط معاون بهداشتی دانشگاه نواخته شد. در این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم و طنین سرود ملی جمهوری اسلامی که بصورت زنده توسط دانش آموزان اجرا شد، دکتراشرفیان سخنرانی نمودند ، گروههای سرود دانش آموزی به اجرای سرود واجرای نمایش کوتاه پرداختند. گفتنی است زنگ سلامت در دومین روز هفته سلامت در مدارس بند پی شرقی وبند پی غربی نیز به صدا در آمد.