بازدید از کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بابل در هفته سلامت

درسومین روز از هفته سلامت ودر راستای ارج نهادن به همکاران پیشکسوت بهداشتی ، تنی چند از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بابل ومعاونت بهداشتی روز یکشنبه 20/1/91 با اعضای کانون بازنشستگان این شهرستان دیدار و گفت و گو کردند. در این دیدار مهندس هدایتی معاون اجرایی معاونت بهداشتی طی سخنانی از بازنشستگان به عنوان گنجینه¬های ارزشمند علم وعمل یاد کرد و توجه هر چه بیشتر به مسائل بهداشتی، درمانی، رفاهی و معیشتی آنان را از مهمترین وظایف کانون و اداره امور دانست دکتر محسنیان مسئول بهداشت مدارس وروان نیزسالمندی را سن خاص عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه جمعیت ما رو به سالمندی است، لذا باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای این دوران داشته باشیم. وی افزود: سالمند به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی این دوران، نیاز به یک‌سری برنامه‌ریزی دارد. خانم دکتر محسنیان تصریح کرد: پوکی استخوان یکی از بیماری‌های شایع در دوران سالمندی است، لذا طی دوران میانسالی باید با مصرف لبنیات از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنیم.