انعکاس خبر:زنگ سلامت درمدرسه ابتدائي زهره توفيقي دربابل به صدادرآمددرخبرگزاری آریا

دردومين روز از هفته سلامت: خبرگزاري آريا- معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل گفت، يک پنجم سالمندان دچار بيماري فشار خون و هفت درصد سالمندان بابلي دچار بيماري ديابت هستند. به گزارش خبرنگارآريادرمازندران، حسن اشرفيان در مراسم نواختن زنگ روز جهاني بهداشت که باهمکاري مشترک دانشگاه علوم پزشکي وآموزش وپرورش وباحضورمسئولين،درمدرسه ابتدائي زهره توفيقي اين شهرستان برگزارگرديد با اشاره به اينکه سالمندي مساوي با بيماري نيست ، خاطرنشان کرد: درست زندگي کردن و رعايت مسائل تغذيه‌اي و فعاليت بدني از مسائل مهم طولاني بودن عمر و جلوگيري از سالمندي زودرس است . وي تصريح کرد: عدم توجه به تغذيه مناسب و فعاليت بدني در دوران سالمندي سبب بروز زخم بستر مي‌شود که در بيمارستان عمومي بابل 17 درصد سالمندان در قسمت ارتوپد 31 درصد در خانه سالمندان و 33 درصد سالمندان داراي زخم بستر هستند. اشرفيان بيان داشت : آنچه امروزه سالمندان جامعه به آن نياز دارند دريافت عاطفه است و اعضا خانواده و حتي جامعه بايد با مهر و محبت خلاهاي ناشي از کمبود عاطفه و احساس ناراحتي را پر کنند. وي درادامه با بابيان اينکه،در بابل پنج درصد سالمندان تنها هستند، افزود: 70 درصد سالمندان داراي شغل بوده و 80 درصد سالمندان بابلي در فعاليت اجتماعي شرکت دارند. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل گفت: يک پنجم سالمندان دچار بيماري فشار خون و هفت درصد سالمندان بابلي دچار بيماري ديابت هستند. اشرفيان افزود: ضعف و ناتواني از مسائل رايج در دوران سالمندي است لذا سالمندان در اين دوران به حمايت و توجه بيشتري نياز دارند و عدم توجه به اين امر مهم سبب بروز مشکلات جبران ناپذيري مي‌شود به طوري که پنج درصد آقايان و 15 درصد بانوان سالمند براثر زمين خوردن در دوران سالمندي زمين‌‌گير شده که يک چهارم آنها منجر به فوت مي‌شود معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل تصريح کرد: بيشترآسيب‌هايي که به سالمندان وارد مي‌شود بر اثر زمين‌خوردگي است که در حمام و راه پله‌هاي منازل رخ مي‌دهد لذا نرده‌کشي راه پله ساختمان و رعايت نکات ايمني و فراهم کردن شرايط مناسبت از بروز چنين مشکلاتي جلوگيري مي‌کند. گفتني است : زنگ سلامت دردومين روزهفته سلامت درمدارس بندپي شرقي وغربي نيز به صدادرآمد.