برگزاری جشن روزپرستار دردانشگاه علوم پزشکی بابل

همزمان با ولادت مبارك حضرت زينب كبري ( س) و روز پرستار مراسم جشن ويژه اين روز همراه با تجليل از پرستاران شاغل در واحدهاي درماني در روز سه شنبه مورخ 22 / 1/ 91 در سالن شهیدشجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور دکترمیکانیکی ریاست محترم دانشگاه، فرماندار، مسئول نهادرهبری، معاونین ،رییس بیمارستانها ورئیس هیات مدیره نظام پرستاری ،پرستاران وکارکنان برگزار گرديد....

همزمان با ولادت مبارك حضرت زينب كبري ( س) و روز پرستار مراسم جشن ويژه اين روز همراه با تجليل از پرستاران شاغل در واحدهاي درماني در روز سه شنبه مورخ 22 / 1/ 91 در سالن شهیدشجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور دکترمیکانیکی ریاست محترم دانشگاه، فرماندار محترم، مسئول نهادرهبری، معاونین ،رییس بیمارستانها ورئیس هیات مدیره نظام پرستاری ،پرستاران وکارکنان برگزار گرديد. در اين مراسم مدير دفترپرستاری طي سخناني ضمن تبريك ميلاد مبارك زينب كبري (س) و روز پرستار وتسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) به ارائه گزارش عملکردیک ساله90 پرداخت وهدف کلی وارتقای سطح کیفی وکمی پرستاری وهدف جزئی رامدیریت کنترل ونظارت، آموزش ضمن خدمت وبازآموزی کادرپرستاری، اطلاعات وآمار، فرهنگی ورفاهی بیان کردوافزود یکی ازاقدامات صورت گرفته پیگیری جهت ارتقاء دفترپرستاری دانشگاه به مدیریت پرستاری درچارت تشکیلاتی دانشگاهیان بود وی همچنینن به ارتقا وضعیت ببیمارستانها اشاره ه کردوگفت دانشگاه درزمینه اعتباربخشی اموربیمارستانها رتبه 9 رادربین 46 دانشگاه کسب کرده است درزمینه پژوشی درپنجمین کنگره بین المللی سرطان باارائه مقاله بعنوان سخنران پذیرش شدیم درادامه مراسم حجه الاسلام دکترنیکزادمسئول دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ضمن تسلیت ایام فاطمیه وتبریک روزپرستاربیان کردحضرت زينب (س) داراي شخصيت برجسته اي در تاريخ اسلام هستند و شان علمي ويژه اي داراهستند ان حضرت مفسر بزگ قرآن بودند و به دليل نقش برجسته اي كه در قيام امام حسين (ع) داشتند، معروفيتي جهان شمول دارند و اينكه ايشان بعنوان الگو جامعه پرستاري مطرح شده اند، امري بسيار شايسته است ولازم است در مسيري كه ايشان ترسيم نموده اند، حركت نماييم. رئیس هیات مدیره نظام پرستاری در ادامه مراسم افزود: پرستاري فراتر از يك شغل است و اميزه اي از علم و عاطفه است و به دليل خدمتي كه به بيماران ميشود، شغل بسيار مقدسي است و در واقع اثر بخشي اين شغل باعت قداست آن شده است وی افزود توجه خاصي هم كه بزرگان دين و عالمان بدان داشتند و حاضر بودند حاصل تمام عمرشان را به لحاظ عبادت و علم با يك لحظه پرستاري معامله كنند، ناشي از قداست شغل پرستاري است. رئیس هیات مدیره نظام پرستاری درادمه به ارائه گزارش عملکردنظام پرستاری اشاره داشتنند. مراسم جشن روز پرستار با برنامه هاي متنوع همچون تواشیح ، شعر و پخش کلیپ وخاطره گویی پرستاربازنشسته همراه بود و در پايان هداياي پرستاران نمونه اهدا گرديد. درپایان ازسوی ریاست دانشگاه به سرکارخانم فریبا خبیری پرستاربرگزیده کشوری ازبیمارستان کودکان وآقای نورعلی کاشی پرستاربرگزیده دیگرکشوری ازبیمارستان روحانی به رسم یادبود جوایزی اهداشد .