برگزاری همايش پياده‌روي شهروندان ارشد در شهرستان بابل

همايش پياده‌روي شهروندان ارشد درروزسه شنبه مورخ 22/1/91 با حضور مسئولین ادارات شهرستان ومسئولین دانشگاه و با شركت جمع زيادي از مردم درپارک نوشیروانی بابل برگزار شد. دراين همايش دکتراشرفیان طي سخناني بر تکریم شهروندان ارشدوسلامت آنان تاکید کردهر پیری در میان طایفه خود همچون پیامبری است در میان امتش این است آموزه دینی وشرعی ما وی اضافه کرد سالمندی یك بیماری نیست بلكه یك پدیده طبیعی است، وی اظهار داشت: از سالمندی نمی‌توان پیشگیری كرد اما حفظ سلامت در سنین سالمندی به عادت و شیوه‌ زندگی افراد در طول زندگی بستگی كامل داردمعاون بهداشت دانشگاه درجمع شهروندان ارشد بر انجام تمرینات بدنی مناسب که براستقلال جسمی وروحی افراد تاثیر گزار می باشد تاکید کردوافزودش فعالیت بدنی ومنظم یک راه حل برای کنترل وبه تاخیر انداختن عوارض پیری است که افراد ضعیف وناتوان نیز می توانند با فعالیت فیزیکی مناسب سلامتی شان را بدست آورند معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص امید بزندگی این عزیزان گفت بحمدلله امید بزندگی شهروندان ارشد ما در شهرستان بابل رو به افزایش نهاده است وی اظهار داشت خوشبختانه هشتاد درصد سالمندان شهرستان در فعالیتهای اجتماعی شرکت دارندمعاون بهداشتی دانشگاه تصریح كرد: اگر می خواهیم کمتر به اطرافیان وابسته باشیم باید کارهای مورد علاقه مان را خودمان انجام دهیم زندگی فعال وشادی داشته باشیم وهزینه کمتری را صرف درمان کنیم چراکه سالمندی نباید با بیماری همراه باشد گفتنی است از نكات جالب توجه اين همايش ویزیت رایگان دندانپزشکی وپزشکی ومشاوره سالمندان وهمچنین گرفتن نمایه توده بدنی BMIبود که توسط کارشناسان زحمتکش آن معاونت انجام شد در پايان اين همايش مراسم قرعه‌كشي برگزار شد و به15 نفراز برندگان جوایزی اهدا شد.