تشکیل جلسه هفتگی هیأت رئیسه دانشگاه در مرکز آموزش درمانی شهید یحیی نژاد

از سوی مسئولین مرکز کمبود نیروی انسانی ،توسعه بخش روانپزشکی ،نیاز به تجهیزات سرمایه ای وبودجه عمرانی جهت ترمیم بخشهای فرسوده از جمله مهمترین مشکلات بیمارستان ذکر گردید. مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل این هفته میزبان جلسه مشترک هیئت رئیسه دانشگاه ومسئولین بیمارستان بود .در این جلسه که در روز دوشنبه28/1/91 در دفتر ریاست این مرکز و با حضوردکتر ابراهیم میکانیکی ریاست محترم دانشگاه ،معاونت ها،رییس دانشکده پزشکی و مسئولین بیمارستان تشکیل گردید مهمترین مشکلات مرکز از جمله کمبود شدید نیروی انسانی کمک بهیار،توسعه بخش روانپزشکی ،نیاز به تجهیزات سرمایه ای وبودجه عمرانی جهت ترمیم بخشهای فرسوده ،مورد بررسی قرار گرفت و با تصمیم گیری بعمل آمده امید است در کوتاه مدت مشکلات مذکور حل گردد.