برگزاری اولین جلسه شورای قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بابل درسال91

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل اولین جلسه شورای قران و عترت با حضور دکترمیکانیکی ریاست دانشگاه ،دکتر نیکزاد مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون دفتر نهاد ، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ومدیر فرهنگی برگزار گردید دکترمیکانیکی با بیان اینکه توجه واهمیت ویژه به مسائل قرآنی دردانشگاه سرلوحه تمامی امور به عنوان یکی از محورهای اصلی و اساسی در سیستم دانشگاه بایدوجود ملموس داشته باشد ، اظهار امیدواری کرد باحضور پرشور و فعال دانشجویان و استادان در مسابقات سراسری قرآن و عترت زمینه بیشتری در جهت گسترش فرهنگ و معارف قرآن کریم در میان دانشگاهیان فراهم گردد تقاضای تلاش مضاعف کانونهای قرآن و عترت در واحدهاراکرد. وی همچنین به بحث و گفتگو پرداختند.در دور بعدی در این جلسه حاضران پیرامون مسابقات قرآن وراهکارهای مناسب جهت حضور حداکثری دانشجویان و استادان در این مسابقات را تبیین نمودند.