کمیته اطلاع رساني سرطان دهان ، دانشگاه علوم پزشکي بابل ومردم.....

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، 30 فروردين لغایت 5 اردیبهشت هفته اطلاع رساني سرطان دهان ، سروگردن نامگذاري شده است لذا در همين راستا کميته اطلاع رساني ،دانشگاه علوم پزشکي بابل اقداماتي نظير آموزش چهره به چهره با نصب چادرهاي هلال احمر در ميادين ،انجام معاينات رايگان در مراکز بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي وچاپ وتوزيع پمفلت در کلينيکها ،مطبها وبيمارستانها ، انجام داده است. در پايان به عناوين اين پمفلت اشاره ميگردد. کليدغلبه برسرطان دهان کشف زود هنگام بيماري اولين قدم پيشگيري سرطان دهان ترک سيگار سرطان دهان چيست علل سرطان دهان علائم سرطان دهان قابل به ذکراست معاينه رايگان دهان،سرو گردن 2 لغایت 5 اردیبهشت 91ازساعت16-9 درمیدان ولایت ، کشوری، وحمزه کلا شهرستان بابل انجام مي شود.