حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی بابل در غرفه جشنواره یکصدمین سفر استانی ریاست محترم جمهور

. دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور فعال خود جشنواره یکصدمین سفر استانی ریاست محترم جمهور از توانمندی‌ها و ظرفیت های دانشگاه را به نمایش گذارد. دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور فعال خود جشنواره یکصدمین سفر استانی ریاست محترم جمهور بخشی از توانمندی‌ها و ظرفیت ها وتلاش این دانشگاه در پیگیری از اجرایی شدن مصوبات را به نمایش گذارد. مسئول روابط عمومی دانشگاه با اشاره به غرفه اختصاصی دانشگاه در نمایشگاه جشنواره یکصدمین سفر استانی ریاست محترم جمهور اظهار داشت: حضور در نمایشگاه فرصتی بود که توانستیم بخشی از ظرفیت های فرهنگی، هنری و پژوهشی دانشگاه راکه نتیجه اجرا شدن مصوبات در دولت نهم ودهم بود در این نمایشگاه عرضه کنیم.خانم خورشیدی گفت: خوشبختانه با کوشش و پیگیری مسئولین دانشگاه وواحدهای تابعه و پرسنل فعال این حوزه توانستیم با دستانی پر در نمایشگاه امسال حضور داشته باشیم.وی در زمینه اجرایی شدن مصوبات ریاست محترم جمهور گفت :در این غرفه تلاش گردید علاوه بربه تصویر کشیدن خدمات دولت خدمتگذار به نتایج این سفر نیز اشاره گردد از جمله ،اشتغالزایی برای مردم، ارتقاء در زمینه بهداشتی، درمانی، پژوهشی وآموزشی وفرهنگی که در سایه سفرهای ریاست محترم جمهور وپیگیری مسولین در اجرایی شدن مصوبات دولت بود .مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:سفرهای استانی که بارویکرد عدالت محور وخدمت رسانی به مردم بودبا شناسایی موانع وارائه راهکار استانهای درحال پیشرفت محقق شد.خورشیدی گفت:در این نمایشگاه 36 دستگاه اجرایی استان مصوبات و طرح های مهم اجرا شده سفرهای استانی هیات دولت به مازندران را به نمايش گذاشتند تا اطلاع رسانی درستی از این مصوبات صورت گیرد. مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این نمایشگاه تا چهارم اردیبهشت ماه جاری همه روزه از ساعت 9 صبح تا ساعت 17 بر پا است و مردم می توانند از دستاوردهای سفرهای هیات دولت به استان بازدید كنند.گفتنی است: جزوههای آموزشی مباحث مختلف سلامت، گزارش عملکرد 6ساله دانشگاه وشاسی حاوی مضامین اسماءالهی در اختیار علاقمندان وبازدید کنندگان قرار گرفت. .