بازدید رییس بیمارستان آیت الله روحانی بابل از نمایشگاه دستاوردهای سفرهای استانی رییس جمهور

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل : آقای دکتر معتمدی رئيس بيمارستان آیت الله روحانی بابل دراولین روزنمايشگاه دستاوردهای سفرهای استانی رییس محترم جمهور درروز شنبه 2/2/91از نمایشگاه بازديد به عمل آوردند. بنابر گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی بابل دکتر معتمدی رییس بیمارستان آیت الله روحانی بابل در بازديد خود از نمايشگاه وضعيت نمايشگاه را مطلوب خواند و مطالب ارائه شده در غرفه دانشگاه را مثبت ارزيابي كرد. وي شيوه هاي ارائه فعاليت هاي بيمارستان را در نمايشگاه متفاوت از غرفه هاي ديگر عنوان كرد و همچنين از مسئولين وبرگزارکنندکان این غرفه تشكر و قدرداني نمود.بدینوسیله از حضور ریاست محترم بیمارستان در غرفه دانشگاه قدردانی بعمل می آید و صمیمانه منتظر شنیدن نقطه نظراتشان پس از برگزاری نمایشگاه فوق هستیم.