بازدید همکاران معاونت بهداشتی از نمایشگاه دستاوردهای سفرهای استانی رییس جمهور

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل : آقای دکتر اژدری وآقای نوروزیان روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به نمایندگی از سوی دکتراشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه دراولین روزنمايشگاه دستاوردهای سفرهای استانی رییس محترم جمهور درروز شنبه 2/2/91از نمایشگاه بازديد به عمل آوردند.درروزیکشنبه نیزهمکاران معاونت بهداشتی درنمایشگاه حضوریافتند که بدینوسیله از حضور این عزیزان در غرفه دانشگاه قدردانی بعمل می آید و صمیمانه منتظر شنیدن نقطه نظرات همکاران عزیز پس از برگزاری نمایشگاه فوق هستیم. ...