برگزاری مراسم سالگردشهیدسیدعلی اکبرشجاعیان

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل همزمان با فرارسیدن 31 فروردین، سالگردسهادت شهیددکترسیدعلی اکبرشجاعیان، دانشجوی بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم بزرگداشتی رادرتاریخ 2 اردیبهشت 1391 همراه با مراسم اختتامیه اردوی راهیان نوردانشجویی برگزارنمود. این مراسم که با حضورجمعی ازدانشجویان ، اساتیدوهمچنین خانواده وهمرزمان شهیدبرگزارگردید، راس ساعت 30/15 شروع وتا ساعت 45/17 ادامه یافت. این مراسم با حضوردانشجویان برسرمزارآن شهیدبزرگوارواقع دردیوکلای شهرستان امیرکلا زادگاه آن دلیرمردوبیعت دوباره با آرمانهای ایشان پایان یافت.