انجام اولین جراحی دندانپزشکی بیمارستانی دراستان مازندران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت الله روحانی بابل اولین جراحی دندانپزشکی بیمارستانی دراستان مازندران ودربیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل در اردیبهشت سال91 با موفقیت انجام شد. دوازده دندان دختر 3 ساله تحت بیهوشی عمومی درمانهای ترمیم ، کشیدن و درمان ریشه انجام گردید

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت الله روحانی بابل اولین جراحی دندانپزشکی بیمارستانی دربیمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل در اردیبهشت سال91 با موفقیت انجام شد. دوازده دندان دختر 3 ساله تحت بیهوشی عمومی درمانهای ترمیم ، کشیدن و درمان ریشه انجام گردید خانم دکتر نیلگون پاسدار پزشک معالج درتوضیح بیمار تحت درمان که دچار نوعی پوسیدگی شدید و پیش رونده موسوم به پوسیدگیهای شیر خوارگی شده بود افزوداین پوسیدگیها به علت عادات غلط شیر خوارگی و تماس طولانی مدت شیر با دندانهای کودک در هنگام خواب شروع شده با عدم رعایت بهداشت دهان کودک از سوی والدین و رژیم غذایی پر کربو هیدرات در سالهای بعد ادامه می یابد و منجر به ایجاد پوسیدگیهای شدید عفونت و آبسه های دندانی می گردد. دکتر پاسدار فلوشیپ دندانپزشکی بیمارستانی ومتخصص دندانپزشکی اطفال اظهارداشت: متاسفانه این پوسیدگیها در زمانی ایجاد می گردند که کودک به علت سن کم و عدم تکامل مهارت های ارتباطی و اجتماعی قادر به همکاری با دندان پزشک برای ترمیم دندانهایش نمی باشد از اینرو در بسیاری از موارد برای درمان اینگونه بیماران باید از روشهای آرام بخش و بیهوشی عمومی استفاده نمود دکتر معتمدی رئیس بیمارستان آیت ا... روحانی بابلاظهار داشت این بخش پس از حدود یک سال پیگیری وتلاش مستمر راه اندازی شد. تهیه تجهیزات و امکانات مورد نیاز این بخش یکی دیگراز کارهایی بود که در راستای ارائه خدمات درمانی به هم استانی های عزیز در این مرکز صورت پذیرفت. محمد معتمدي با تقدیرازمسئولان دانشگاه به ویژه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر میکانیکی و معاون محترم درمان جناب آقای دکتر نقشینه و متوليان امربیان داشت: احداث اين بخش اقدام بزرگي برای خدمت رساني به مردم فهیم استان مازندران واستان هاي شمالی بوده كه بيماران را از مراجعه به ديگر مراكز بي نيازمی کند. دکتر علاقمند رییس دانشکده دندانپزشکی بابل در خصوص دندان پزشکی بیمارستانی گفت: دندان پزشکی بیمارستانی شاخه ای از دندان پزشکی کودکان است که به درمان دندان پزشکی کودکان خاص با مشکلات پزشکی مختلف و افرادعقب مانده ذهنی و کودکان کم سن که همکاری مناسب با دندانپزشک ندارند،تحت آرام بخش یا بیهوشی عمومی می پردازد این بخش ، متعاقب شروع به کار رشته تخصصی دندان پزشکی کودکان در دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، راه اندازی شد و هدف آن علاوه بر درمان بیماران نیازمند ،تربیت نیروی متخصص در این زمینه می باشد. دکتر علاقمند اضافه کردهم اکنون این رشته بصورت فلوشیپ تنها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارائه می گردد که به تربیت نیروهای هیئت علمی دانشگاهها در این زمینه می پردازد .