پیام ریاست دانشگاه بمناسبت روز استاد و معلم

جناب آقای دکتر میکانیکی رئیس محترم دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ی اساتید واعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت. متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به شرح ذیل می باشد: شخصيت يك معلم برخاسته از مقام و منزلتي است كه دين اسلام براي علم قائل شده است.از نظر اسلام علم مايه تعالي و رشد مي باشد و جامعه ايي كه قدر معلم واستادرا بداند در حقيقت قدر دانش را مي داندبه تحقیق آن جامعه ضرورت پيشرفت و حركت به سمت افق هاي بلند را بدرستي درك نموده است. در اين ميان دانشگاه علوم پزشكي بابل با برخورداري از وجود اساتید برجسته كشور در حوزه علوم پزشكي بر تارك جامعه علمي و دانشگاهي كشور مي درخشد. اين درخشش در سالهاي اخير با جهش دانشگاه در حوزه هاي پژوهش،آموزش و سلامت نه تنها به دستيابي دانشگاه به جايگاهي بالاتر از گذشته منجر شده بلكه افق هاي روشن تري نيز در آينده دانشگاه ترسيم نموده است.کسب رتبه های برتر در امر سلامت وبهداشت ،راه اندازی مراکز متعدد تحقیقاتی در دانشگاه ،نمایه شدن مجلات علمی پژوهشی دانشگاه در پایگاههای معتبر علمی ،تلاش مؤثر در تربيت نيروي متخصص كشور در سطوح تخصصي و فوق تخصصي و تحصيلات تكميلي و... همه از ويژگي هاي این دانشگاه است ناگفته پيداست كه همه اين امتيازات مرهون برخورداري دانشگاه از استادان فرزانه و معلمين فرهيخته است. اکنون که سال جاری از سوی رهبرحکیم و بصیر انقلاب اسلامی به سال تولید ملی وحمایت از سرمایه داخلی ، نامگذاری شددانشگاه چشم امید به شما دوخته است تا باتلاش‌ جدی ‌خوددرامر آموزشی ‌و پژوهشی وامر سلامت‌چرخ‌ بزرگ‌ دانش‌ کشور را با شتاب بیشتری به حرکت درآورده و اندوخته های جدیدی را به نام خود ثبت نمائید. این جانب بر خود فرض می دانم‌در گرامی داشت هفته مقدس‌ معلم ‌و بزرگداشت‌ استاد شهید آیت‌الله ‌مرتضی مطهری شهید اندیشه و قلم، از زحمات طاقت فرسای شما اساتید گرانمایه و فرهیخته صمیمانه قدردانی و تشکر کنم و برای موفقیت پیروزی و سلامتی شما و خانواده‌ی گرانقدرتان همواره از خدای سبحان بهترین دعاها را مسألت می‌کنم."