تقدیر از خانم دکتر شهناز برات متخصص زنان وزایمان و مسئول درمانگاه اختلالات کف لگن

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل از خانم دکتر شهناز برات جهت راه اندازی اولین مرکز درمانگاه اختلالات کف لگن خانمها در استان مازندران توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل و ریاست بیمارستان روحانی تقدیر و تشکر بعمل آمد. قابل ذکر است در این درمانگاه بیمارانی که از افتادگی های پس از جراحی های قبلی لگنی و یا افتادگی های فعلی ارگانهای لگنی همچنین بی اختیاری های ادراری اعم از احساس فوریت در دفع ادرار به هنگام فعالیت یا عطسه و خنده ، دردهای کمر و یا کف لگن ، عدم توانایی زناشویی رنج می برند پذیرش می شوند. متن لوح تقدیر به شرح ذیل می باشد: حضور محترم سرکار خانم دکتر شهناز برات مسئول درمانگاه اختلالات کف لگن خانمها با سلام و تحیات الهی، آینده روشن این سرزمین و آرامش خاطر نسل فردا در گرو برنامه ریزی و تلاش خستگی ناپذیر تک تک آحاد جامعه برای گسترش و ارتقاء سلامت می باشد . قطعا نهالی که امروز درعرصه سلامت ، غرس کرده ایم درخت تناوری خواهد شد که در سایه سار آن انسانی سالـم و با نشاط ، سرنوشـت خود را رقم می زند، لذا از زحماتي که در راه اندازي اولین درمانگاه اختلالات کف لگن خانمها در استان مازندران و در بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) بابل کشيده اید، صمیمانه قدردانی نموده و از خداوند منان توفیق و سر بلندی روز افزونتان را مسئلت داریم.