برگزاری جشن روزجهانی ماما در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل: به مناسبت روز جهاني ماما، مراسم تجليل از ماماهاي نمونه با حضورمشاور وزیربهداشت درمان وآموزش پزشکی در امور مامایی ،ریاست دانشگاه ،هیئت رییسه ،ریاست بیمارستانها ،کارکنان و دانشجویان مورخ 26/2/91 درسالن شهیدشجاعیان دانشگاه برگزار شد. در ابتداي اين مراسم دكتر نقشینه معاون درمان دانشگاه ضمن تبریک وخیرمقدم مدعوین به ارائه گزارش عملکرد امورمامایی پرداخت وی با بيان اين مطلب كه در حدود212 ماما درمجموعه مراکزبهداشتی درمانی بیمارستانها درحال حاضرمشغول بکارند اذعان داشت جهت ارتقا ورسیدن به نتیجه واهداف مورد نظر باید اختیارات بیشتر و مسئولیت بیشتر به ماما ها داده شود تا بتواند در امر سلامت مادران و نوزاد ان نقش به سزایی را ایفا کنند معاون درمان دانشگاه گفت: از جمله اقدامات انجام شده براي رفاه هر چه بيشتر ماماها ميتوان به افزايش تعداد آنها در مراكز بيمارستاني و همچنين پرداخت و اصلاح كارانه برشمرد. درادامه مراسم خانم دکترزعفرانی مشاور وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی ضمن تبریک سالروزمیلادحضرت زهرا(س) وروزماما اظهارداشت: حرفه مامایی نقشی است که تاثیرخاصی درارتقاء سلامت زنان ومادران جامعه داردماماصرفا کارش زایمان طبیعی نیست بلکه درزمینه های مختلف :آموزش مادران، پیشگیری ،غربالگری ، مراقبت، درمان و... نقش بسزایی ایفاء می کند دکتر زعفرانی درخصوص نقش موثر ماما درسلامت اظهار داشت :تاثیرسلامت مادربرخانواده تاثیراصلی است محوریت سلامت خانواده سلامت مادران است ونوزادبعنوان پایه سلامت زندگی می باشدوماما با این دو موجودحساس ومهم سروکارداردومی توانددرارائه خدمت به ایشان نقش بسزایی داشته باشد وی با اشاره به اهمیت نقش مشاوره درامورمامایی گفت :تعلیم مشاوران برا ی آموزش مادران درجهت زایمان مطلوب انجام گیرد قابل ذکر است ازجمله برنامه های این مراسم پخش کلیپ روزماما، سخنرانی مامای پیشکسوت ، اجرای سرود توسط گروه سرودناشنوایان عزیز، قرائت مقاله، قرائت پیام دکترصدررئیس نظام پزشکی کشور،اهداء جوایزبه ماماهای نمونه کشوری ونمونه هربیمارستان ونیز دانشجویان برتر در سال تحصیلی 90 بوده است. ازسوی نظام پزشکی نیز بسته ای حاوی هدیه وپیام تبریک رییس نظام پزشکی بابل به حاضرین این مراسم اهداگردیدگفتنی است درپایان مراسم دکتر زعفرانی به سوالات دانشجویان وهمکاران پاسخ داد گفتنی است مشاور محترم وزیر در بعداز ظهر امروز از مراکز درمانی شهرستان بازدید خواهند داشت .