برگزاري اولین مراسم اعتکاف در دانشگاه علوم پزشکی بابل

ویژه دانشجویان دانشگا ههای شهرستان بابل به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ستادبرگزاری اعتکاف دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل با عنایت پروردگار و توجهات حضرت ولیعصر (عج) از روز 15 تا 17 خرداد91 مراسم اعتکاف رادر مسجدامام علی (ع) دانشگاه برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ستادبرگزاری اعتکاف دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل با عنایت پروردگار و توجهات حضرت ولیعصر (عج) از روز 15 تا 17 خرداد91 مراسم اعتکاف رادر مسجدامام علی (ع) دانشگاه برگزار می‌نماید.دراین گزارش آمده است اولین مراسم اعتکاف دانشجویی در سه دانشگاه در استان مازندران برگزار خواهد شددانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل (ویژه آقایان )دانشگاه مازندران بابلسرودانشگاه علوم پزشکی بابل(ویژه دانشجویان )باهمت مسئولین وتشکلهای دانشجویی برگزار خواهد شد برنامه های اعتکاف به طور کلی در دو بخش خواهران و برادران و در قالب ؛ 1- برنامه های ویژه (برنامه مشترک برای خواهران وبردران) از قبیل؛محافل انس با قران، مراسم عزاداری و مراسم نیمه ماه رجب و اعمال ام داوود و... 2- برنامه های جانبی از قبیل ؛ ختم جمعی قران کریم ، قرائت زیارات و ادعیه و... 3- گفتگو ها و حلقه های معرفت 4- بخش مسابقات اجرا خواهدشد . قابل ذکر است جهت ثبت نام می توانند به نهادرهبری دانشگاه علوم پزشکی بابل مراجعه نمایندمهلت ثبت نام برای مراسم اعتکاف تا 13خرداد می باشد ضمنا درصورت تکمیل ظرفیت قبل ازپایان مهلت ثبت نام لغوخواهدشد علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت http://mubabol.nahad.irدانشگاه ویا با شماره :2190846-01112197427 تماس حاصل نمایند.