انعکاس خبر:بزرگ‌ترین بیمارستان خصوصی شمال کشور کلنگ‌زنی شد

خبرگزاری فارس: با حضور مسئولان، بیمارستان خصوصی 200 تختخوابی نیکان بابل به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان خصوصی شمال کشور کلنگ‌زنی شد. به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی بیمارستان خصوصی 200 تختخوابی نیکان بابل اظهار داشت: با احداث این بیمارستان، بسیاری از مشکلات درمانی شهرستان بابل و شهرهای همجوار مازندران برطرف می‌شود. ابراهیم میکانیکی افزود: وجود مراکز خصوصی کمک مهمی برای مراکز دولتی بوده تا نیازهای اساسی مردم برطرف شود. وی با اشاره به اینکه بابل از ظرفیت بسیار بالای پزشکی و درمانی در سطح کشور برخوردار است، بیان داشت: در بابل این توان و امکانات وجود دارد که بزرگ‌ترین مراکز تخصصی را در خود داشته باشد کما اینکه با حمایت دانشگاه علوم پزشکی بابل، بزرگ‌ترین بیمارستان خصوصی شمال کشور توسط تعدادی از متخصصان و پزشکان حاذق بابل در حال احداث است. میکانیکی تصریح کرد: بیمارستان آموزشی و درمانی آیت الله روحانی بابل با 372 تخت جزو مراکز فوق تخصصی این شهر بوده که تاکنون خدمات ارزنده‌ای ارائه داده و در مدت کوتاه فعالیت خود تعداد آمار بیماران و عمل‌های جراحی انجام شده در این بیمارستان بسیار بالاست. وی با اشاره به اینکه در بابل با کمبود مراکز خصوصی مواجه بودیم، بیان داشت: هم‌اکنون بیمارستان بابل کلنیک تنها بیمارستان خصوصی بابل بوده که ایجاد مراکز جدید با تجهیزات مدرن در این شهر ضروری بوده و دانشگاه علوم پزشکی بابل در حد توان و وظایف خود در انجام سریع این پروژه کمک خواهد کرد. میکانیکی اذعان داشت: بیمارستان 200 تختخوابی نیکان بابل می‌تواند بخشی از این بیمارستان را به جذب توریست اختصاص دهد چنانچه در بیمارستان آیت الله روحانی بخشی به جذب توریست اختصاص یافته که در مرحله انجام کار هستیم. وی با اشاره به اینکه همانند گذشته صددرصد از این پروژه حمایت خواهد کرد، افزود: با استناد به سخنان مقام رهبری از تجهیزاتی که در داخل کشور تولید می‌شود از آن تجهیزات برای تجهیز بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان خصوصی نیکان بابل استفاده می‌کنیم. وی گفت: این بیمارستان کمک بزرگی برای جذب پزشکان شاغل و غیرشاغل بوده که با وجود پزشک خانواده در آینده نزدیک ما در بابل پزشک بیکار نخواهیم داشت.