حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل دربیست وپنجمین برنامه ملاقات عمومی استاندار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل دومين ملاقات عمومي مردم بابل در بیست وپنجمین ديدار مردمي استاندار مازندران با مردم شهرستان بابل رقم خورد دکتر ابراهیم میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در خصوص بیشترین درخواست مردم گفت : بیشترین درخواست اشتغال بکار است دانشگاه علوم پزشکی بابل در سالهای گذشته بيشترين جذب نيروي استاني را در بين دستگاه‌هاي اجرايي داشته و همين عامل موجب شد تا پاسخگوي مراجعه‌كننده‌هاي جوياي كار باشد. میکانیکی افزود :در سال جاري نیز فرصتي براي اجراي طرح پزشك خانواده شهري در شهرهاي كمتر از 100 هزار نفر در سطح استان در حال انجام است كه 12 شهر مازندران را شامل مي‌شود. شيوه جذب نيرو از طريق سايت طراحي شده دانشگاه علوم پزشكي بابل انجام مي‌شود، ودانش‌آموخته‌هاي پزشكي با ثبت‌نام در سايت وآزمون به كارگيري مي‌شوند. مسئول روابط عمومی دانشگاه نیزبا اشاره به اينكه چهار معاون ریاست دانشگاه در ديدار مردمي روز پنج شنبه در مصلی بابل حضور داشتند، يادآور شد: مدیران دانشگاه وکارشناسان معاونت بهداشتی پاسخگوي مراجعات شهروندان بودند. وي فراواني درخواست‌ها از دانشگاه علوم پزشکی بابل را شامل 7نفر درخواست اشتغال و2نفر متقاضی جابجایی عنوان كرد و افزود:5 نفر درخواست مساعدت درمانی وتامین دارو،3 نفر ساير موارد در دومين دوره ملاقات مردمي استانداربه همراه مديران دستگاه‌هاي اجرايي با مردم بابل داشتند.