رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد

برگزاری کلاس‌های آموزشی پزشکی در بیمارستان‌های بابل رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در بیمارستان‌های بابل کلاس‌هایی برای جلوگیری از کمردرد، روش‌های پیشگیری از پیدایش دردها، کلاس‌های تغذیه و کلاس‌های آموزشی جلوگیری از تنبلی چشم برگزار شده است. نخستین همایش ملی اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی بعدازظهر امروز در شهرستان بابل آغاز به کار کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در این همایش اظهار داشت: امروزه اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی یکی از معضلات و مشکلات اساسی جوامع بشری است که اقدامات اولیه برای درمان این بیماری‌ها باید انجام شود. ابراهیم میکانیکی افزود: نخستین همایش ملی اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی با حضور اساتید و جراحان برتر کشور با هدف ارائه آخرین دستاوردها و خدمات پزشکی برای درمان این بیماری‌ها در دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال انجام است. وی با اشاره به اینکه در این همایش 40 مقاله به صورت سخنرانی و 36 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود، بیان کرد: گنجاندن مباحث اخلاقی یکی از ویژگی‌های بارز این همایش بوده است که در آن نحوه برخورد با بیمار، ارائه اطلاعات لازم به بیمار، مشورت کردن و مشورت دادن برای بالا بردن سطح معلومات ارائه می‌شود. میکانیکی تبادل روش‌های جدید درمانی، به‌روز شدن افراد از نظر علمی و افزایش سطح آگاهی و دانش دانشجویان مشغول به تحصیل را از دیگر دستاوردهای مهم این همایش ملی در بابل برشمرد. وی تصریح کرد: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برای جلوگیری از بسیاری از بیماری‌های شایع در این شهر، برنامه‌های مختلف پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری را برگزار کرده است تا مردم در کنار کارهای روزمره با ورزش سلامت جسم و روح خود را تضمین کنند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان کرد: در بیمارستان‌های بابل نیز کلاس‌های مختلف برای جلوگیری از کمردرد، روش‌های پیشگیری از پیدایش دردها، کلاس‌های تغذیه برای بیماران مبتلا به دیابت و کلاس‌های آموزشی جلوگیری از تنبلی چشم برگزار شده است. میکانیکی همایش ملی تحقیقات دانشجویی و همایش بیماری‌های عفونی را از دیگر همایش‌های ملی دانشگاه علوم پزشکی بابل برشمرد که در آینده نزدیک در این دانشگاه برگزار می‌شود.