همایش ملی اختلالات عصبی اسکلتی پایان یافت بابل –

نخستین همایش ملی اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی با انتخاب و معرفی مقالات برتر در دانشگاه علوم پزشکی بابل پایان یافت. در این همایش 76 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر ارائه که در نهایت شش مقاله به عنوان مقالات برتر معرفی و به نویسندگان آن هدایایی به رسم یادبود اهدا شد. مقاله بررسی تحلیلی تولیدات علمی ایران در حوزه ارتوپدی با روش علم سنجی نوشته موسی یمین فیروز، بررسی ضرورت آگاهی از تاریخ علم در استفاده از روش های تشخیص اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی از ' رضا دادگر و مقایسه تاثیر بر پاسخ الترومیوگرافی عضله استرنوکلیدو ماستوئید در اغتشاش بیرونی بین افراد سالم و مبتلا به گردن درد مزمن نوشته زهرا رجحانی شیرازی در بخش سخنرانی مقام برتر را از آن خود کردند. در بخش پوستر مقاله تاثیر تمرین های تعادلی حرکتی بر بهبود توانایی حفظ تعادل پویا و کنترل عضلات در سالمندان بالای 60 سال از ' امیر شریعتی، شایع ترین ریسک فاکتورهای اثرگذار بر بروز اختلالات اسکلتی عضلانی میان کاربران رایانه از ریحانه فروغی فر و بررسی ذهنی خستگی عضلانی در قالی بافان از مجید معتمد زاده عناوین برتر را کسب کردند. سرپرست کمیته علمی نخستین همایش ملی اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی در این همایش با بیان اینکه همایش با استقبال گرم بسیاری از پزشکان مواجه شد، گفت: مقرر شده بود 250 نفر از اساتید و پژوهشگران در این همایش حضور یابند که خوشبختانه حدود 350 نفر استقبال کردند. محمد تقی پور افزود: یکی از دستاوردهای مهم مرکز تحقیقات اسکلتی عضلانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزاری این همایش با توجه به نیاز جامعه بوده که امیداوریم در آینده نزدیک دبیر خانه همایش ملی اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی هم در دانشگاه بابل راه اندازی شود. وی اظهار داشت: برگزاری کارگاه های آموزشی ، افزایش زمان برگزاری این همایش و برپایی چندین کلاس بر اساس موضوعات پژوهش از جمله برنامه های مهمی است که در برگزاری همایش های آینده مورد توجه قرار خواهد گرفت.