راهپیمایی حمایت از 'عفاف و حجاب' با حضور کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل وواحدهای تابعه در بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل راهپیمایی حمایت از 'عفاف و حجاب' با حضور اقشار مختلف مردم بویژه بانوان شهرستان بابل وادرات و مسئولان در این شهر برگزار شد. راهپیمایی روز چهارشنبه 21/4/91 از سبزه میدان شهر تا آستانه امام زاده قاسم برگزار شد، اقشار مختلف مردم بویژه بانوان در سنین و اقشار مختلف با شعارهای كوبنده، مظاهر مختلف بدحجابی و بی حجابی را محكوم كردند.

راهپیمایی حمایت از 'عفاف و حجاب' با حضور اقشار مختلف مردم بویژه بانوان شهرستان بابل وادرات و مسئولان در این شهر برگزار شد. راهپیمایی روز چهارشنبه 21/4/91 از سبزه میدان شهر تا آستانه امام زاده قاسم برگزار شد، اقشار مختلف مردم بویژه بانوان در سنین و اقشار مختلف با شعارهای كوبنده، مظاهر مختلف بدحجابی و بی حجابی را محكوم كردند. مردم مومن و متدین بابل در این راهپیمایی با جمع خوانی وسر دادن شعار خواستار بیداری افراد غفلت زده ومبارزه مسئولین با بی حجابی و بد حجابی در جامعه شدند. امام جمعه بابل سخنران اول برنامه ، حجاب و عفاف را به عنوان مستحكم ترین محافظ در جامعه برای زن و مرد مسلمان دانست و افزود: حجاب و پوشش به عنوان یك تكلیف شرعی، تعیین كننده هویت انسانی و فراتر از آن معرف حیاء و عفاف برخاسته از فطرت ذاتی انسان است. حجت الاسلام و المسلمین روحانی تصریح كرد: زنان و مردان ولایتمدار و پیرو خط امام و شهدای شهرستان بابل حجاب و عفاف اسلامی را از مسایل بسیار مهم و سرنوشت ساز در تحكیم بنیان خانواده، حفظ حریم زن و مرد در جامعه و مهم تر از آن، در زمره عوامل بازدارنده ابتذال میان نوجوانان و جوانان می دانند و امروز به میدان آمدند تا هرگونه بی حجابی و بد حجابی را محكوم كنند. این مسئول با بیان اینكه حجاب و پوشش می تواند توطئه های دشمن را خنثی كند، گفت: حجاب ضامن امنیت، آرامش، سلامت، سعادت و پیشرفت جوامع انسانی است كه با حفظ آن در بین خانواده و جامعه می توان با بسیاری از ناآرامی ها و ناامنی ها مقابله كرد. وی با اشاره به اهمیت 'عفاف و حجاب' در دین مبین اسلام گفت: آحاد ملت جامعه اسلامی، بر اهمیت مقوله پوشش و عفاف به عنوان یك ارزش و ضرورت در دین اسلام آگاهی دارند و رعایت حجاب را تضمین كننده امنیت و تعالی جامعه می دانند. وی از مسئولین خواستا ر توجه جدی به این مقوله اخلاقی وارزشی شد . سرکار خانم دکتر طاهری سخنران دوم برنامه نیز گفت: در این برهه زمانی بدحجابی و بی حجابی در حال توسعه و گسترش است ومتاسفانه ارزشهای دینی به منکرات ومنکرات به معروف تبدیل گردیده كه لازمه ریشه كن شدن آن چیزی جز ترویج و تبلیغ ارزش های حجاب و عفاف در جامعه نیست. وی همچنین به زن بعنوان شاخصه امنیت جامعه از دیدگاه قران اشاره کردو گفت در قران هر جا سخن از شاخصه امنیت در جامعه می باشد به زن اشاره دارد زن هم در جوامع اسلامی وهم در جوامع کفر یک شاخصه است وسالهاست سردمداران صیهونیست با هوشیاری تمام این شاخصه را مورد هدف قرار دادند ومعترفند اثر آن بیش از حملات وجنگهای گرم می باشد وی با اشاره به خطبه های بی بدیل نهج البلاغه به مبحث دشمن شناسی اشاره کرد وداشتن بصیرت را همان دشمن شناسی عنوان کرد و اظهار داشت: امروز به حمایت از بانوان با حجاب و ریشه كردن كردن بی حجابی به صحنه آمدیم تا با سر دادن شعار، فرهنگ بی حجابی را محكوم و ارزشی چون حجاب و عفاف را در خانواده و جامعه تبلیغ كنیم. در پایان شركت كنندگان در این راهپیمایی با قرائت بیانیه بر اقدام فوری و جدی درمقابل هنجارشكنی عده ای محدود در زیرپا گذاشتن اصول و ارزش های اخلاقی تاكید كردند.