تقدیر مقام عالی وزارت بهداشت از ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل

وزیرمحترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اهدا لوح سپاس ، از فعالیت های دکتر ابراهیم میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل و مدیر دفتر کار آفرینی دانشگاه در راستای ایجاد اشتغال و کار آفرینی تجلیل کرد....

وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اهدا لوح سپاس ، از فعالیت های دکتر ابراهیم میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل و مدیر دفتر کار آفرینی دانشگاه در راستای ایجاد اشتغال و کار آفرینی تجلیل کرد به گزارش وبدا ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مقام محترم وزارت در این لوح ، ضمن قدردانی از اجرای صحیح سند اشتغال و کار آفرینی در سال 1390 در دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اظهار امیدواری نمودند در سال 91 نیز با استفاده از تجارب گذشته ، این دانشگاه در ردیف دانشگاه های برتر با رویکرد اشتغال و کار آفرینی قرار گیرد آقای دکترمیکانیکی افزود: در سال 90 این دانشگاه موفق شدبیش از میزان تعهد ایجاد اشتغال کند در بخش دولتی و خصوصی با تلاش مجدانه مسئولین و برنامه های توسعه ای دانشگاه ،توانست به تعداد 363نفر اشتغال ایجاد نمایدکه از این مقدار به تعداد 237 نفر در سامانه رصد ثبت گردیدوچیزی حدود12/295درصدتحقق یافته است شایان ذکر است این تعداداشتغال ایجاد شده توسط دانشگاه در بخش خصوصی ودولتی ازمجموع نیروهای استخدامی ،طرحی وضریب کاوقراردادی و....در سال نود بوده است در پایان رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهارامیدواری کردند بخواست خدا درسال جاری یکصدوهشتاد نفر اشتغال در بخش دولتی وخصوصی تحت پوشش دانشگاه ایجادخواهد شد .