انعکاس خبر: طرح پزشك خانواده از هدر رفت هزینه ها جلوگیری می كند درخبرگزاری ایرنا

رییس دانشگاه علوم پزشكی بابل: طرح پزشك خانواده از هدر رفت هزینه ها جلوگیری می كند ساری- رییس دانشگاه علوم پزشكی بابل گفت: با اجرایی شدن طرح پزشك خانواده ، از هدر رفت هزینه های اضافی جلوگیری می شود. دكتر'ابراهیم میكانیكی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر مصرف بسیاری از داروها كه توسط پزشكان نسخه می شود ، غیر ضروری است. وی ادامه داد: بر اساس بررسی ها صورت گرفته ، بیشتر عكسبرداری ' ام آر ای' نیز كه برای بیماران تجویز می شود ، لازم به نظر نمی رسد. وی گفت: انجام هر گونه فعالیت های درمانی غیر ضروری هدر دادن منابع كشورر است. رییس دانشگاه علوم پزشكی بابل بیان دانشت : در اجرای طرح پزشك خانواده همه این موراد كه سال ها به عنوان نقص در حال انجام بوده است، كنترل خواهد شد. وی ادامه داد : هدف از راه اندازی طرح پزشك خانواده پیشگیری از بروز بیماری و روند درست مداوی بیماران است. میكانیكی اجرای طرح پزشك خانواده را مستلزم حمایت همه جانبه مردم و مسوولان دانست و گفت: خانواده ها باید برای اجرای بهینه این طرح بزرگ و سرنوشت ساز همكاری كنند.