جلسه هم اندیشی با هیات امنای 30 مسجد شهرستان بابل جهت اجرای طرح 30 شب 30 مسجد

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل : جلسه هماهنگي و هم اندیشی با هيات امناي 30 مسجد شهرستان بابل با حضور مسئول روابط عمومي دانشگاه و بيمارستان آيت الله روحاني و نماینده بسیج جامعه پزشکی و ديگر کارشناسان ستاد دانشگاه برگزارشد . در اين گزارش آمده است هدف از برگزاري اين جلسه ضمن ايجاد هماهنگي و دریافت نقطه نظرات و دیدگاههای مجریان طرح تقويت نقاط قوت ورفع نقاط ضعف در بررسيهاي بعمل آمده از اجراي اين طرح در سال گذشته بوده است . در پایان مجریان طرح اظهار امیدواری کردند با هماهنگی و همکاری همدیگر سومین سال اجرای این طرح خداپسندانه با رضایت مندی کامل مردم همراه باشد .