اجرای طرح 30 شب 30مسجد برای سومین سال متوالی

دکتر میکانیکی رئیس دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت:در ماه رمضان نیز امسال طرح سي شب سي مسجد با همت جامعه پزشکی براي سومين سال پياپي در شهرستان بابل برگزار مي شود. رئیس دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت : طرح سی شب سی مسجد با همكاري بسيج جامعه پزشكي ، روابط عمومی دانشگاه ، سازمان تبليغات اسلامي استان وهيئت امناي مساجد شهرستان بابل، با ياري خداوند از اول ماه مبارک آغاز و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت . رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطر نشان کرد: اين طرح براي نخستين بار در كشور توسط دانشگاه علوم پزشكي بابل اجرا شد وی افزود در سال گذشته سي گروه پزشكي (تخصصي وعمومي) به سي مسجد اعزام شد وبيش از 2000 ويزيت رايگان نير بعمل آمد. میکانیکی تصریح کرد رضايت مندي ودر خواست تكرارمردم شريف سبب شد در ماه رمضان سال 91 نيز اين طرح خداپسندانه در ديگر مناطق محروم شهرستان بابل اجرا گردد . وی بیان داشت سهولت در تردد مردم مناطق محروم ، ويزيت رايگان ،آموزش چهره به چهره وارائه مطالب آموزشي مخصوص روزه داران از جمله اهداف اين طرح مي باشد.