انعکاس خبر:معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد درخبرگزاری فارس

خبرگزاری فارس: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، طرح ملی پزشک خانواده در بابل آغاز شد. حسن اشرفیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: هدف از اجرای طرح پزشک خانواده توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی در همه نقاط کشور است تا مردم دغدغه‌ای برای هزینه‌های درمان نداشته و درمان به صورت کیفی انجام شود ضمن اینکه پزشکان متخصص نیز در همه بخش‌های پزشکی در دسترس بیماران باشند. وی افزود: طرح ملی پزشک خانواده در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در ارتباط با سلامت و برای بهره‌مندی عموم مردم از خدمات بهداشتی و درمانی یکسان، برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با تعامل و همکاری همه همکاران در شهرستان بابل از آغاز ماه مبارک رمضان آغاز شد. اشرفیان با اشاره به نحوه اجرای این طرح بیان داشت: پس از ثبت‌نام پزشکان و اتمام سرشماری خانوارها در این طرح، مردم پزشکان خود را انتخاب کرده، سپس پرونده سلامت برای آنان تشکیل و ویزیت پایه انجام می‌شود. وی گفت: در ویزیت پایه‌ای که توسط پزشک انجام می‌شود از هر فرد 40 سئوال پرسیده شده و پاسخ به این سئوالات زمینه‌ساز تشکیل پرونده پزشکی برای وی است که در این پرونده سوابق بیماری‌های خانوادگی و مشکلات نامشخص وضعیت جسمی فرد توسط پزشک خانواده مشخص می‌شود. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه پیشگیری،بهداشت و رویکرد سلامت‌نگر در برنامه پزشک خانواده مهم‌ترین اصل است، متذکر شد: در این برنامه هر ایرانی یک پزشک دارد که نه تنها برای درمان بلکه در زمینه مشاوره و پیشگیری از بیماری‌ها نیز از وی کمک می‌گیرد. این مسئول اذعان داشت: با اجرای برنامه پزشک خانواده، بسیاری از بیماری‌های ناشناخته و معضلاتی که در آینده برای فرد مخاطراتی جانی دارد، مشخص می‌شود.