برگزاري جشن ميلاد امام حسن مجتبي (ع) بهمراه ضیافت افطاردر دانشگاه علوم پزشكي بابل

به همت ستاد برگزاری جشن میلادامام حسن مجتبی (ع) دانشگاه علوم پزشكي بابل مراسم جشن ميلاد امام حسن مجتبي (ع) به همراه ضيافت افطار با حضور تعداد 1000نفر از دانشگاهيان برگزار شد . در اين مراسم كه روز شنبه 14/5/91 از ساعت 19 با حضورمسئولین دانشگاه ،هیات علمی ، دانشجویان وکارکنان وخانواده های آنان برگزارگردید درآستانه روزخبرنگارازخبرنگاران شهرستان بابل جهت تجلیل دعوت بعمل آمد آيات نوراني كلام ا... مجيد،. مولودي خواني، سخنرانی دکترنیکزاد واقا مه نمازجماعت مغرب وعشاء ازبرنامه های شب میلادبود شايان ذكر است اين مراسم كه در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد ساعت 21 به پايان رسيد .