انعکاس خبر: رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل: درخبرگزاری آریا

برگزاري طرح سي شب سي مسجد براي سومين سال پياپي در شهرستان بابل

برگزاري طرح سي شب سي مسجد براي سومين سال پياپي در شهرستان بابل خبرگزاری آریا- رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در ماه مبارک رمضان نیز امسال طرح سی شب سی مسجد با همت جامعه پزشکی برای سومین سال پیاپی در شهرستان بابل برگزار شد. مکانیکی درگفتگوباخبرنگارآریا درمازندران بیان داشت: طرح سی شب سی مسجد با همکاری بسیج جامعه پزشکی،روابط عمومی دانشگاه،سازمان تبلیغات اسلامی استان و هیئت امنای مساجد شهرستان بابل با یاری خداوند از اول ماه مبارک آغاز و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت. وی خاطرنشان کرد: این طرح برای نخستین بار در کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل اجرا شد. مکانیکی افزود: در سال گذشته سی گروه پزشکی(تخصصی و عمومی)به سی مسجد اعزام شد و بیش از 2 هزار ویزیت رایگان به عمل امد. رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: رضایتمندی و درخواست تکرار مردم شریف سبب شد در ماه رمضان امسال نیز این طرح خداپسندانه در دیگر مناطق محروم شهرستان بابل اجرا شود. وی درپایان خاطرنشان کرد: سهولت در تردد مردم مناطق محروم،ویزیت رایگان،آموزش چهره به چهره و ارایه مطالب اموزشی مخصوص روزه داران از جمله اهداف این طرح می باشد.