برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه علوم پزشکی بابل

دومین دوره طرح توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه در حوزه معرفت دینی و فرهنگی در ماه مبارک رمضان برگزار شد دکتر میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : طرح توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه ها در حوزه معرفت دینی و فرهنگی در راستای ابلاغ آیین نامه جدید ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی و اجرایی کردن ماده یک فرهنگی این آیین نامه است. رییس شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه کرد: از همین رو ضیافت اندیشه ویژه اساتید در قالب همین طرح در ماه مبارک رمضان برای اساتید دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزارشد. وی خاطرنشان کرد: موضوع و سرفصل‏های دوره شامل 2 سرفصل از دستورالعمل اجرایی آیین نامه طرح دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاهها است. این طرح شامل اخلاق اسلامی و اخلاق حرفه ای و همچنین اندیشه سیاسی اسلام و انقلاب اسلامی است. میکانیکی اظهار داشت: مخاطبان این طرح قریب به 300 نفر از اعضای هیات علمی مراکز آموزشی درمانی مراکز تحقیقاتی و دانشکده‏های دانشگاه علوم پزشکی شهید بابل هستند که دوره آموزشی خود را به صورت 32 ساعت کلاس و سخنرانی و کارگاه های آموزشی طی می کنند..