بازديد رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل از بيمارستان سوانح وسوختگی مرحوم میناگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل صبح روز شنبه 21 مرداد 91 دكتر میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به اتفاق دکتر نقشینه معاون درمان دانشگاه و دکتر حسن نتاج مدیر بیمارستان آیت الله روحانی بابل ، از بيمارستان در حال افتتاح شهرستان بابل بازديد نمودند و از نزديك در جريان پيشرفت کار دربيمارستان قرار گرفتند. قابل ذکر است ریاست دانشگاه به مردم شریف وعده داد ظرف یک ماه آینده این بیمارستان افتتاح خواهد شد که با راه اندازي اين بيمارستان خدمات درماني به مردم شريف ، نجيب وقدرشناس شهرستان بابل واستان مازندران بطرز چشمگيري ارتقاء خواهد يافت..