رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل اعلام کرد

آماده باش کامل اورژانس در روزهای قدس و عید فطر

آماده باش کامل اورژانس در روزهای قدس و عید فطر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان بابل از آماده باش کامل این مرکز برای ارائه خدمات به هموطنان در مراسم روز قدس و عید سعید فطر خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل :دکتر محمدیان گفت:امسال نیز همچون سال‌های گذشته مراکز مدیریت و حوادث فوریت‌های پزشکی و تکنسین‌های اورژانس شهرستان بابل مانند دیگر نقاط کشور برای پوشش امدادی در راهپیمایی روز قدس در مسیر راهپیمایی‌ها و نقاط از پیش تعیین شده مستقر بود و در صورت نیاز، خدمات پزشکی و امدادی رایگان را در طول زمان راهپیمایی به هموطنان ارائه می‌شد. رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان بابل در خصوص مراسم روز عید سعید فطر نیز گفت: در روز عید فطر نیز تمامی مراکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و تکنسین‌های اورژانس شهرستان بابل برای امدادرسانی به نمازگزاران در موارد پزشکی احتمالی در حالت آماده باش قرار دارند. همچنین در محل برگزاری نماز عید فطر، آمبولانس و تکنسین‌های اورژانس 115 حضور خواهند داشت وی گفت: هموطنان علاوه بر مراجعه حضوری به واحد‌های مستقر اورژانس، می‌توانند با شماره 115 تماس بگیرند و از خدمات پزشکی رایگان بهره مند شوند.