رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد اخذ موافقت اصولی تاسیس دانشکده طب سنتی در بابل

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اخذ موافقت اصولی تاسیس دانشکده طب سنتی در این دانشگاه خبر داد دکتر میکانیکی گفت: با ابلاغ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و به استناد رای صادره از دویست وهیجدهمین نشست شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، موافقت اصولی تاسیس دانشکده‌ی طب سنتی در شهر بابل اخذ شد. وی افزود: با اخذ موافقت اصولی تاسیس این دانشکده گام مهمی در راستای توسعه دانشگاه برداشته شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل از ظرفیت بالایی در این زمینه نیز برخوردار است، با این حال امیدواریم با راه‌اندازی دانشکده طب سنتی در بابل بتوانیم با پرورش و تربیت جوانان متعهد و خلاق ، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد اعتلای دانشگاه باشیم.