حضور حداکثری دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی بابل در راهپیمایی روز قدس/ تجدید میثاق مسئولین ، اساتید، دانشجویان وکارکنان با آرمانهای امام راحل(ره)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : با اشاره به تعلق ملی و دینی قشر همیشه در صحنه دانشگاهی جمع کثیری از دانشگاهیان در راهپیمایی روز قدس حضورداشتند. در این گزارش آمده است با توجه به تحولات و رویدادهای اخیر جهان و بخصوص منطقه خاورمیانه، راهپیمایی روز قدس امسال از اهمیت ویژه ای برخوردار بود وبحمدلله مردم هوشیار ما ضرورت حضور را به خوبی درک کرده بودند واین نشان از بیداری اسلامی و سیاسی مردم در جامعه دارد که دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی متشکل از اساتید دانشجویان کارکنان شهرستان بابل نیز از این امر مستثنی نبود ند .