پیام رئیس دانشگاه بمناسبت گرامیداشت روز پزشک

دکتر میکانیکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی فرا رسیدن روز پزشک را به همکاران تبریک گفت.

دکتر میکانیکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی فرا رسیدن روز پزشک را به همکارانش تبریک گفت. در این پیام آمده است: همکاران محترم پزشک، داروساز، دندانپزشک وپزشکان علوم آزمایشگاهی در کلیه واحدهای تابعه دانشگاه با سلام و تحیات،با نام و یاد خدای قادر متعال و با درود بر حضرت ولی عصر (عجج) ، اول شهریور ماه زاد روز "شیخ الرئیس ابوعلی سینا" نماد برجسته و الگوی بارز حکیمان و اندیشوران دلسوز و عالمان فرزانه در تاریخ پر فروغ این سرزمین، طبیب نامور و نابغه بزرگ ایرانی، که بدلیل ارتباطش با خدا و مکتب وحی، نور حکمت الهی در دل او درخشید و به حکیم الهی تبدیل شدوهمچنین پنجم شهریور زادروز حکیم زکریای رازی وروزداروساز. بهانه شايسته‌اي است كه تلاشهاي ارزنده پزشكان وداروسازان اين مرز و بوم مورد توجه و تقدير قرار گيرد این روز فرخنده را به حضرتعالی و پزشکان حاذق، متعهد و فرهیخته ای که عمر خود را جلب رضای الهی و مصروف تسکین آلام دردمندان نموده و از هیچ کوشش و تلاشی در این مسیر دریغ نورزیده اند از صمیم قلب تبریک عرض می نمایم.