در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان واحد نمونه شهرستان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : به مناسبت هفته گرامیداشت دولت معاونت بهداشتی براساس شاخص های ارزیابی عملکرد واحد نمونه انتخاب و از سوی آقای محمد مهدوی فرماندار محترم شهرستان بابل لوح تقدیر دریافت کرد. در متن لوح اهدا شده به معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، آمده است جناب آقای دکتراشرفیان معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل سلام علیکم شهیدان گرانقدررجایی وباهنردیانت، صداقت وخدمت رابرمحورولایت درآمیختندوبا شهادت خودهمچون خورشیدتابناک برتارک نظام مقدس جمهوری اسلامی درخشیدند . ضمن گرامیداشت هفته مبارک دولت با عنایت به اینکه اداره ذیربط براساس شاخص های ارزیابی عملکردبه عنوان دستگاه /واحدنمونه شهرستان انتخاب گردید، ازتلاش وفعالیت های جنابعالی وهمکاران محترم قدردانی به عمل می آید.موفقیت روزافزون شما وهمکاران خدوم رادرمحل عنایت حضرت ولیعصر( عج ) وتحت زعامت وسایه مقام عظمای ولایت ازدرگاه خداوندمتعال خواستارم.